2019 sänker vi priset på våra SPA-behandlingar

Nu har vi ett erbjudande som vi hoppas att så många livsnjutare som möjligt ska komma att utnyttja. Kampanjen innebär att vi sänker priset med 15 % på såväl nya behandlingar som våra “klassiker”.


Det gäller allt från olika typer av avslappnande massage till sköna ansiktsbehandlingar och inpackningar. Om du unnat dig två behandlingar bjuder vi på en extra bonus i form av hela 20 % på den tredje behandlingen. Oavsett om det är två eller tre behandlingar du vill genomföra till bästa pris, med hjälp av erbjudandet, så måste de utföras med max 12 timmars mellanrum. Det är ett erbjudande som är smidigt att använda om du bor hos oss under en helg eller stannar hos oss en heldag. Vi bjuder också på en gratis skönhetsprodukt av högsta kvalitet som en del av kampanjen när du tar del av en tredje behandling.


För närvarande kan du inte kombinera denna kampanj med övriga paketerbjudande som kan förekomma hos oss. Du kan boka behandlingar med rabatt online genom att använda kontaktformuläret. Uppge bonuskoden Spa-rabatt 2019!

Namn:
Email:
Meddelande:Behöver du hjälp?

Behöver du hjälp eller undrar du över något angående din bokning? Hör gärna av dig till vår reception.


Tel: 042-353000
Fax: 042-353001
E-post: info@brunnbygard.se